Avís legal i Crèdits

Avís legal

Titularitat del web

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà, són els titulars del web andreumartro.cat i el posen a disposició dels usuaris per difondre l’obra de l’artista Andreu Martró i Fustañà (1941-2012).

 

Propietat intel•lectual dels textos i de les imatges

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà, en tant que propietaris d’aquest lloc web, permeten la reproducció dels textos sempre que no s’indiqui el contrari i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web d’Andreu Martró i Fustañà, www.andreumartro.cat”, i l’autoria si hi consta.

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà permeten també la reproducció de les imatges d’aquest web, sempre que no s’indiqui el contrari, que se’n respecti la integritat i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web d’Andreu Martró i Fustañà, www.andreumartro.cat”, i l’autoria fotogràfica si hi consta, en els termes i les condicions d’una llicència Creative Commons CC BYNC-SA 3.0.0.

És possible que en algunes fotografies hi apareguin, no expressament, algunes obres o elements patrimonials que estan protegits per drets d’autor, o per drets de reproducció d’altres propietaris de copyright. En aquests casos, en queda prohibida la reproducció total o parcial. Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà no son responsables de l’ús que facin tercers d’aquest material.

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà només es fan responsables de la informació continguda en aquest web, i no assumeixen cap responsabilitat per informacions de qualsevol mena continguda en altres webs no gestionats directament pels hereus d’Andreu Martró i Fustañà, als quals aquest web pugui remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquest web és exclusivament informativa.

 

Ús del web

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari.

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà volen difondre l’obra de l’artista i per aquest motiu acceptaran qualsevol suggeriment mitjançant un correu electrònic a: mircatala@gmail.com.

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà es reserven la facultat d’efectuar en tot moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en aquest web o en la seva configuració i presentació. Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà no son responsables de les opinions aportades pels usuaris a través dels espais de participació que es posin a disposició.

 

Protecció de dades de caràcter personal

Al web no hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol•licitin dades personals.

Tot i això, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), totes les dades que ens envieu a través de correu electrònic a mircatala@gmail.com, quedaran incorporades en els fitxers automatitzats dels hereus d’Andreu Martró i Fustañà i seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats.

En qualsevol moment, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i/o cancel•lació sobre les dades personals facilitades, adreçant-se a mircatala@gmail.com.

Crèdits

Direcció del projecte

Mireia Català i Agràs

Josep M Rovira i Valls

 

Webmaster

Ideastudi de TGD Comunicació

mar@tgd.cat – Tel. 977613326

 

Textos

Mireia Català i Agràs.

 

Fotografies

Roger Martró i Català

Família Martró

Els hereus d’Andreu Martró i Fustañà agraeixen la col·laboració de totes aquelles persones i entitats que ajuden a difondre l’obra de l’artista Andreu Martró i Fustañà.

A tothom, moltes gràcies!